Köpvillkor & Personuppgiftspolicy


Priser
Alla priser är inklusive moms. I kundkorgen kan du som kund se det totala priset inklusive alla avgifter, moms och frakt. Dinka Watches förbehåller sig rätten att ändra eller korrigera priser på erlagda beställningar. Detta gäller om ett angivet pris för en vara är uppenbart felaktigt. Dinka Watches har då rätten att avbryta ett köp och retunera pengarna till kunden.

Prices
Every product is shown including tax. In the shopping cart you can see the total price including all fees, taxes and shipping. Free shipping in Sweden. Dinka Watches have the rights to correct, cancel and return the money back to the customer if a price for an item is clearly incorrect.

Beställningar & Ångerätt 
All försök till bedrägeri samt beställningar som görs i någon annans namn (utan dennes samtycke) kommer att polisanmälas. När du har gjort din beställning så kommer du att få en orderbekräftelse per e-post. Var därför noga med att fylla i rätt e-postadress.
Din ångerrätt gäller under 14 dagar. Ångerfristen börjar gälla den dag du tagit emot produkten. Denna rätt gäller under förutsättning att produkten och dess förpackning är i oförändrat skick. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Kunden står för frakt vid retur.

Vid retur:
Skicka ett mail till support@dinkawatches.com. I mailet måste det framgå tydligt att du ångrar ditt köp samt orsak.

Orders & Return Policy
All attempts at fraud reported to the authorities. Orders made in another person’s name (without his consent) will be reported to the authorities. Dinka Watchs reserves the right to cancel the purchase if any suspicion is raised.
The return period is 14 days. The return period is counted from the day you received the product.
Dinka Watches shall, if under the jurisdiction of our return policy, refund you what you have paid for the product as soon as possible. You are oblige to pay for the return delivery of the product.
You do not qualify for our return policy if The seal of authentication of the product has been broken/opened.

When returning a product:
Send an Email to support@dinkawatches.com. In your message to us you must clearly state that you regret your purchase (cause?)
You are obliged to keep the product in the same condition as when delivered.
You must not have used the product, however you have the right to investigate the condition the product was in when delivered. If damage or harm is caused to a product while investigated, the product does not qualify for the return policy.

Leverans & betalning
Vi erbjuder säkra betalningsalternativ med Swish och Paypal.
Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara.
Rabattkoder skall användas innan avslutat köp. Dinka Watches accepterar inga rabattkoder efter avslutat köp.

Delivery and payment
You have secure payment options with Swish and Paypal. 
The delivery time is stated in the shopping cart next to the various ways of delivery. If a product has another delivery time than expressed in the shopping cart, this delivery time will be stated in connection to the individual products.
Use your promo code during the checkout process. Dinka Watches will not accept any promo code after purchase.

Force Majeure
Dinka Watches tar ej ansvar för problem som uppstår och ligger utanför vår kontroll. Exempel på sådana fall är försenade leveranser, systemfel, och problem som uppstår vid brand, storm, översvämning, naturkatastrof och diverse olyckor. Samt haverier/avbrott i våra system eller anläggningar som bedöms nödvändiga för utförandet av vårat arbete.

 

Force Majeure
Dinka Watches is not liable for any non-performance caused by circumstances beyond our control, which directly or indirectly prevents, obstructs or renders production, delivery or freight uneconomical until such obstacle has been removed (force majeure). Such circumstances shall be deemed to include difficulties to procure raw materials as well as other difficulties and disturbances, including but not limited to war, riot, labour conflicts, fire, flood, storm, accident, fuel or power shortages, transportation shortages, obstacles or interruptions regarding transportation at sea and breakdowns or interruptions of any kind as regards to our equipment or facilities, which are deemed necessary for the performance of our agreements’ obligations.

Sekretesspolicy
När du har gjort din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig eller ofullständig kan du begära att informationen rättas eller tas bort. Kontakta oss via e-post om du vill veta mer om personuppgifterna som sparas.

Privacy Policy
When ordering a product/service you will be asked to fill in you personal information. Upon purchase you agree to this information is stored in accordance with Dinka Watches’s privacy policy in order to fulfill our agreement to you as our customer. You have the right to know the information Dinka Watches have registered about you. If the information is erroneous, incomplete or irrelevant, you may ask to have your information corrected and/or removed. If this is the case please contact us by e-mail.

COOKIES- & PERSONUPPGIFTSPOLICY

PERSONUPPGIFTER
När du handlar hos oss kan det hända att vi samlar in personuppgifter du uppger när du genomför ett köp, samt information som insamlas av cookies.

VAD ÄR COOKIES?
Cookies är små textfiler som lagras på din hårddisk när du besöker hemsidor. Vi använder oss av förstahandscookies och tredjehandscookies för de huvudsakliga syftena webbfunktionalitet, webbstatistik och marknadsföring.

VARFÖR ANVÄNDER VI COOKIES?
Vissa cookies är nödvändiga för att hemsidan ska fungera ordentligt. Den här typen av cookies håller reda på dina inställningar och gör din shoppingupplevelse bekvämare genom att till exempel känna igen din enhet samt komma ihåg dina preferenser och inställningar.
Cookies används också för att samla in sådan information som exempelvis varaktigheten av ett besök, besökta sidor, om en transaktion genomfördes eller demografisk information som till exempel ursprung, kön och ålder. Den här informationen används för analytiska ändamål och gör det möjligt för oss att skapa den bästa shoppingupplevelsen för dig. De cookies vi använder samlar inte in någon information som kan användas för att spåra eller identifiera individer.

TREDJE PARTER
Informationen vi samlar in kan komma att delas med våra nära samarbetspartners för analytiska ändamål. Inga personuppgifter kommer att skickas vidare, bytas eller publiceras utanför vår organisation och våra tillförlitliga samarbetspartners.

UPPDATERINGAR
Vår personuppgiftspolicy kan komma att förändras över tiden, alla uppdateringar kommer att läggas upp på denna sida.